Lamsvlees - zo van Texel!
Ons lamsvlees is van het welbekende Texelse soort. Texels lamsvlees is herkenbaar door de natuurlijke ziltige smaak. Het vlees van het lam is geschikt om te grillen, te braden of te stoven. De meest verkochte delen van het lam zijn de lamsbout en de lamskoteletjes. Deze zijn uitstekend geschikt om te braden of te roosteren. De lamsschouder kunt u braden of roosteren. De lamsribbetjes zijn lekker om te stoven. Lamsvlees is uitstekend te bereiden met lekkere verse kruiden zoals tijm, marjolein of oregano. Wij hebben voor u altijd vers Hollands lamsvlees.
Goed geregeld
Hoe beter de leefomstandigheden van het lam, hoe beter de kwaliteit en de smaak van het vlees. Dat betekent vooral: genoeg beweging. Eigenlijk is dat bij elke schapenhouderij in Nederland goed geregeld.
Veel lamsvlees is bovendien afkomstig van boerderijen waar men schapen ‘erbij doet’. Geen grote kuddes dus, maar kleine aantallen schapen. Die alle tijd en ruimte krijgen om lekker in de wei te grazen. En dat proef je!
Texels lamsvlees is verkrijgbaar van april tot en met juni. De rest van het jaar verkopen wij Nieuw Zeelands lamsvlees